Nytt prosjekt: Kom igjen!

Har du ledig tid på dagtid og har lyst til å treffe nye mennesker? Våre tilbud passer både for deg som kun ønsker å delta, og for deg som vil bidra med gjennomføring av aktivitetene. Vi ønsker kontakt med deg som vil være med å skape et godt og inkluderende miljø.

Kom igjen!

       For deg som vil ha en mer variert hverdag.

Café Mandag

Har du ledig tid på dagtid og har lyst til å treffe nye mennesker, da er Cafe Mandag stedet. Her får du også høre om de ulike aktivitetene som starter utover høsten. 

Hver mandag møtes vi på Skjeberg rådhus 

kl. 12.30 til ca 14.00. 

Ta deg en tur for en hyggelig prat over en kopp kaffe.

Tilbudet er gratis og er spesielt rettet mot deg mellom 30 og 60 år.

Ut og gå!

Har du lyst til å gå tur, og kan tenke deg å ha noen å gå sammen med? Kom igjen!

Hver torsdag møtes vi på Skjeberg rådhus kl. 11.00 og går tur sammen.

Tempo og lengde på turene tilpasses deltakerne, og vi går i all slags vær.

Hva er vel bedre enn å kombinere mosjon og frisk luft med hyggelig samvær med andre?

Tilbudet er gratis og er spesielt rettet mot deg mellom 30 og 60 år.

Kom igjen! er Sarpsborg Øst Frivillighetssentrals nysatsing høsten 2020, og er spesielt rettet mot deg mellom 30 og 60 år som har ledig tid på dagtid.

Kom igjen!

I første omgang starter vi med Café Mandag og «Ut og gå» hver torsdag. Møt opp på Skjeberg rådhus.

Andre tilbud:

  • Treningsgruppe med rolig trening for nybegynnere
  • Bowls, et spill som er sosialt og som passer for alle
  • Fellestur på kino på formiddagsforestilling
  • Fellestur til utstilling på Soli Brug
  • Miljøgruppe
  • Friluftsgruppe
  • M.m.

Våre tilbud passer både for deg som kun ønsker å delta, og for deg som vil bidra med gjennomføring av aktivitetene.

Vi ønsker kontakt med deg som vil være med å skape et godt og inkluderende miljø.

Har du lyst til å være med, kan du sende en sms til 

tlf 913 51 976 eller en mail til post@sarpsborgost.frivilligsentral.no der du oppgir navn og telefonnummer, så ringer vi deg.

Flere nyheter

En sommer er over....

«En sommer er over, men minnene om den består. En sommer er over, men vi skal sees igjen til neste år». Stasjonsbygutta plukket ned blomstene i dag. Nok en gang har gutta vannet, gjødslet og passet på blomstene gjennom en lang sommer. Håper vi kan få med oss næringsliv/org/nærmiljø som sponsorer neste år, også. Nå planlegger gutta juletretenning i slutten på november. Vi gleder oss

Dugnad for et renere Sarpsborg

Bli med på dugnad for et renere Sarpsborg! I september vil Frivilligsentralene treffe dere ute på noen av våre flotte stier og friluftsområder og dele ut «Renere Sarpsborg»-posen.

Oppstart innendørsaktiviteter

Endelig… Oscar Torp-salen i Skjeberg rådhus åpner igjen, og det betyr at vi kan starte opp innendørsaktiviteter, for første gang siden 11.mars. MEN: tilbudet vil være redusert. Vi må være forsiktige og følge smittevernreglene. Det er kun lov med 50 personer inne i salen. Les mer om hva som gjelder for september her:

Nyhet "Kom igjen!"

NYHET: Nå starter vi et tilbud til deg som vil ha en mer variert hverdag. «Kom igjen!» er et tilbud til dere mellom 30 og 60 år, som har ledig tid på dagtid og som kan tenke seg å gjøre noe sammen med andre. «Cafè Mandag» og gågruppa «Ut og gå» vil være faste aktiviteter. I tillegg vil vi skape nye og spennende aktiviteter sammen med dere. Vi skulle gjerne ha invitert deg personlig, men vi vet ikke helt hvem og hvor du er. Er du i målgruppa og kunne tenkt deg å bli med, så send en sms eller ring 91351976, du kan sende en mail til: post@sarpsborgost.frivilligsentral.no, eller du kan møte opp en torsdag kl 11.00 ved Skjeberg rådhus for å bli med på en gåtur. Vi har allerede hatt en test med gågruppa og hadde en hyggelig tur sammen med Ann Charlott og Lars. Kom igjen og bli med – vi har plass til deg også

Høsten:

Pga smittesituasjonen i Østfold og smittevernregler er mange av våre planlagte arrangement avlyst og utsatt. Det blir heller ingen Efta`s-konsert i Stasjonsbyen – og det er med tungt hjerte at vi må avlyse. Kommunen holder storsalen/Oscar Torp-salen stengt ut august. Ny vurdering vil bli gjort i begynnelsen av september. Vi må alle være tålmodige og holde oss frisk. Dere savner våre møteplasser og vi savner virkelig dere. MEN vi kommer sterkere tilbake

2020 © Sarpsborg Øst frivilligsentral