Oppstart innendørsaktiviteter

Endelig… Oscar Torp-salen i Skjeberg rådhus åpner igjen, og det betyr at vi kan starte opp innendørsaktiviteter, for første gang siden 11.mars. MEN: tilbudet vil være redusert. Vi må være forsiktige og følge smittevernreglene. Det er kun lov med 50 personer inne i salen. Les mer om hva som gjelder for september her:

Endelig… Oscar Torp-salen i Skjeberg rådhus åpner igjen, og det betyr at vi kan starte opp innendørsaktiviteter, for første gang siden 11.mars. MEN: tilbudet vil være redusert. Vi må være forsiktige og følge smittevernreglene. Det er kun lov med 50 personer inne i salen.

Her er hva som gjelder for september:


Tirsdag 1. september

Åpner «Sving innom» (en versjon av Hygge- og hobbykafè) kl 11.00-13.00.

MEN: kun plass til maks 50 personer. Hver mandag fra kl 0900-1400 er det påmelding på tlf 91351976, og «førstemann til mølla» gjelder. De som evt ikke får plass denne tirsdagen får førsterett neste tirsdag.

Det blir ingen matservering, kun kaffe/te for kr 20,- med lodd. Ta gjerne med matpakke. Se også fellesregler under.


Seniornett utsetter sin oppstart. Ny vurdering i slutten av september.


Mandag 7. september: 

  • Bowls-gjengen kan møtes kl 10.00-12.00. Det blir ikke spill i september, men vi møtes for prat og hygge. Kaffe- og te-servering, ta gjerne med matpakke. Ingen påmelding.
  • Cafè Mandag: oppstart av den nye cafeen til prosjekt «Kom igjen», kl 12.30-14.00. Ingen påmelding, mer info kommer.


Regler:

  1. Er du syk eller ikke føler deg i form: hold deg hjemme, selv med milde symptomer.
  2. Husk god hånd- og hostehygiene. Bruk Antibac som står ved inngangsdøra og på bordene.
  3. Sørg for at det er 1 meter avstand mellom dere. Ikke flytt på stoler som er satt fram. Det blir småbord og ikke langbord.
  1. Unngå trengsel ved ulike aktiviteter – avstanden på 1 meter må overholdes.
  2. Skriv deg inn med navn og tlf.nr. slik at vi kan bistå kommunen med eventuell smittesporing. Oversikten skal være tilgjengelig i 10 dager etter samlingen.

Vi vet at ikke alle har facebook – men dette er vår kjappeste og beste måte å nå ut til dere på.

Og husk: hver mandag er det påmelding til tirsdagens «Sving innom».

Flere nyheter

En sommer er over....

«En sommer er over, men minnene om den består. En sommer er over, men vi skal sees igjen til neste år». Stasjonsbygutta plukket ned blomstene i dag. Nok en gang har gutta vannet, gjødslet og passet på blomstene gjennom en lang sommer. Håper vi kan få med oss næringsliv/org/nærmiljø som sponsorer neste år, også. Nå planlegger gutta juletretenning i slutten på november. Vi gleder oss

Dugnad for et renere Sarpsborg

Bli med på dugnad for et renere Sarpsborg! I september vil Frivilligsentralene treffe dere ute på noen av våre flotte stier og friluftsområder og dele ut «Renere Sarpsborg»-posen.

Nytt prosjekt: Kom igjen!

Har du ledig tid på dagtid og har lyst til å treffe nye mennesker? Våre tilbud passer både for deg som kun ønsker å delta, og for deg som vil bidra med gjennomføring av aktivitetene. Vi ønsker kontakt med deg som vil være med å skape et godt og inkluderende miljø.

Nyhet "Kom igjen!"

NYHET: Nå starter vi et tilbud til deg som vil ha en mer variert hverdag. «Kom igjen!» er et tilbud til dere mellom 30 og 60 år, som har ledig tid på dagtid og som kan tenke seg å gjøre noe sammen med andre. «Cafè Mandag» og gågruppa «Ut og gå» vil være faste aktiviteter. I tillegg vil vi skape nye og spennende aktiviteter sammen med dere. Vi skulle gjerne ha invitert deg personlig, men vi vet ikke helt hvem og hvor du er. Er du i målgruppa og kunne tenkt deg å bli med, så send en sms eller ring 91351976, du kan sende en mail til: post@sarpsborgost.frivilligsentral.no, eller du kan møte opp en torsdag kl 11.00 ved Skjeberg rådhus for å bli med på en gåtur. Vi har allerede hatt en test med gågruppa og hadde en hyggelig tur sammen med Ann Charlott og Lars. Kom igjen og bli med – vi har plass til deg også

Høsten:

Pga smittesituasjonen i Østfold og smittevernregler er mange av våre planlagte arrangement avlyst og utsatt. Det blir heller ingen Efta`s-konsert i Stasjonsbyen – og det er med tungt hjerte at vi må avlyse. Kommunen holder storsalen/Oscar Torp-salen stengt ut august. Ny vurdering vil bli gjort i begynnelsen av september. Vi må alle være tålmodige og holde oss frisk. Dere savner våre møteplasser og vi savner virkelig dere. MEN vi kommer sterkere tilbake

2020 © Sarpsborg Øst frivilligsentral