Oversikt over lokal hjelp:

Her er en oversikt over hvor er det hjelp å få:

Mat tilkjørt

  • Spar Klavestad, tlf 69136676, mellom kl 08.00-16.00. Dagligvarer. Betaling Vipps. Kjører ut til hele kommunen.
  • Joker Ullerøy, tlf 69169187, mail: joker.ulleroy@joker.no. Dagligvarer. Betaling Vipps, eller ved nærmere avtale. Kjører ut til hele kommunen.
  • Øya Baker`n, tlf 69133460, innen kl 13.00 – levering på døra mellom kl 09.00-10.00 neste dag. Bakervare + litt til. Betaling Vipps

Digital hjelp:

  • Seniornett Norge tilbyr datahjelpen for medlemmer på telefon: 22 42 96 26 og taste 1, alle hverdager fra klokken 9 til 15.30.

Sosialt:

  • Telefonvenn – NKS omsorgsberedskapsgruppe, tlf 91724895, (Mai Britt Løken), har flere ledige frivillige som kan ringe til de som ønsker dette.
  • Samtaletelefon som betjenes av prester og diakoner. Den har tlfnr 69012500 og er åpen fra 10-22 på hverdager og fra 9-18 på lørdager og søndager.
  • Sarpsborg Øst Frivilligsentral, tlf 91351976, kl 0900-1400.

Vet du om andre ting som bør komme inn i lista, så gi meg et hint. Den blir oppdatert daglig.

Flere nyheter

En sommer er over....

«En sommer er over, men minnene om den består. En sommer er over, men vi skal sees igjen til neste år». Stasjonsbygutta plukket ned blomstene i dag. Nok en gang har gutta vannet, gjødslet og passet på blomstene gjennom en lang sommer. Håper vi kan få med oss næringsliv/org/nærmiljø som sponsorer neste år, også. Nå planlegger gutta juletretenning i slutten på november. Vi gleder oss

Dugnad for et renere Sarpsborg

Bli med på dugnad for et renere Sarpsborg! I september vil Frivilligsentralene treffe dere ute på noen av våre flotte stier og friluftsområder og dele ut «Renere Sarpsborg»-posen.

Nytt prosjekt: Kom igjen!

Har du ledig tid på dagtid og har lyst til å treffe nye mennesker? Våre tilbud passer både for deg som kun ønsker å delta, og for deg som vil bidra med gjennomføring av aktivitetene. Vi ønsker kontakt med deg som vil være med å skape et godt og inkluderende miljø.

Oppstart innendørsaktiviteter

Endelig… Oscar Torp-salen i Skjeberg rådhus åpner igjen, og det betyr at vi kan starte opp innendørsaktiviteter, for første gang siden 11.mars. MEN: tilbudet vil være redusert. Vi må være forsiktige og følge smittevernreglene. Det er kun lov med 50 personer inne i salen. Les mer om hva som gjelder for september her:

Nyhet "Kom igjen!"

NYHET: Nå starter vi et tilbud til deg som vil ha en mer variert hverdag. «Kom igjen!» er et tilbud til dere mellom 30 og 60 år, som har ledig tid på dagtid og som kan tenke seg å gjøre noe sammen med andre. «Cafè Mandag» og gågruppa «Ut og gå» vil være faste aktiviteter. I tillegg vil vi skape nye og spennende aktiviteter sammen med dere. Vi skulle gjerne ha invitert deg personlig, men vi vet ikke helt hvem og hvor du er. Er du i målgruppa og kunne tenkt deg å bli med, så send en sms eller ring 91351976, du kan sende en mail til: post@sarpsborgost.frivilligsentral.no, eller du kan møte opp en torsdag kl 11.00 ved Skjeberg rådhus for å bli med på en gåtur. Vi har allerede hatt en test med gågruppa og hadde en hyggelig tur sammen med Ann Charlott og Lars. Kom igjen og bli med – vi har plass til deg også

2020 © Sarpsborg Øst frivilligsentral