Toaletthuset på Bodalstranda er et godt eksempel på hva som kan skje når frivillighet, næringsliv og kommunen samarbeider. Les mer her.
Har du sett/prøvd det nye toaletthuset på Bodalstranda som ble åpnet i september? 
Det er over åtte år siden Bodalsgutta la fram ideen første gang. 
Først det siste året falt alle brikkene på plass. 
👍Bodalsgutta har hele veien vært pådrivere og hatt kontakten ut mot næringslivet.
👍Kamperhaug Boligutvikling, som bygger i området, har gitt oss  stor og god hjelp med grunnarbeid og søknader m.m. Uten dem hadde vi ikke kommet i mål.
👍Vi fikk midler av #SparebankstiftelsenDNB til et ordinært toaletthus. Sarpsborg kommune ønsket vandalsikkert toaletthus – til dobbel pris. 
👍Da kom leverandør Danfo AS med et godt tilbud som vi ville klare å betale for: «et totalrenovert (20 år i annen by), bærekraftig offentlig toalett, som fremstår som helt nytt og som skal leve i minst 40 år på Bodalstranda». 
👍Toaletthuset var regulert inn ved de nye boligene. Vi så behovet for å flytte toaletthuset 90 m nærmere stranda. Da fikk vi god hjelp av Sarpsborg kommune slik at det ble godkjent. 
👍👍👍Totalt 18 bedrifter og organisasjoner har bidratt med stort og smått. Og når frivillighet, næringsliv og kommunen samarbeider – DA kan store ting skje 😊
Den totale verdien på toaletthuset er ca 1 666 000. Vi har fått inn kr 1 016 000 i sponsormidler, og varer og tjenester til en verdi av ca 650 000,-,
Tusen takk til våre gode samarbeidspartnere:
🌞Kamperhaug Boligutvikling
🌞Sparebankstiftelsen
🌞Sarpsborg kommune
🌞Sarpsborg Øst Frivilligsentral
🌞Oliva Park
🌞Installatørene 
🌞Danfo AS
🌞Sparebank 1 Østfold/Akershus
🌞Handelsbanken
🌞Eidsberg Sparebank 
🌞Star Profilering
🌞Skjeberg Rotaryklubb
🌞Dahles Auto
Directa AS
🌞Mesterbygg Sarpsborg AS
🌞Bygger`n Sandbakken
🌞Gundersen Reklame
🌞Kiwi Sandbakken/Borge/Skjeberg
Toaletthuset er nå i kommunens eie. De har ansvar for drift, vedlikehold og renhold. Huset er nå vinterstengt og åpner igjen til påske. I mellomtid kan vi glede oss over bilder.
2024 © Sarpsborg Øst frivilligsentral