Sentralen stengt inntil videre!

Til orientering fra Sarpsborg Øst Frivilligsentral

Koronavirus eskalerer fort, og i og med at mange av de som er på våre arrangement er i risikogruppe, har jeg drøftet status med styret.

Vår konklusjon er at det vil være fornuftig å avlyse alle våre aktiviteter og arrangement til over påske. Så fra dags dato vil det ikke være aktiviteter i regi av oss. 

Dette gjelder: Bowls, Hygge- og hobbykafè, dataopplæring på biblioteket, Seniornett, Handletralle på Haugvoll, Fri fantasi engelsk språkgruppe, Prosjekt Nevenyttig og Prosjekt Stasjonsbyen.

Lørdagsbrunch lørdag 21. mars er også avlyst. Penger returneres i bytte med billett.

Dette er en vanskelig beslutning, men vi tar ansvar og gjør det vi pr i dag mener er best for våre besøkende og frivillige medarbeidere.


Kontoret vil være åpent som vanlig, men mest mulig kontakt bør skje via tlf og mail.


Hilsen Hildegunn Kvamme (daglig leder) og Svein Larsen (styreleder)


Flere nyheter

En sommer er over....

«En sommer er over, men minnene om den består. En sommer er over, men vi skal sees igjen til neste år». Stasjonsbygutta plukket ned blomstene i dag. Nok en gang har gutta vannet, gjødslet og passet på blomstene gjennom en lang sommer. Håper vi kan få med oss næringsliv/org/nærmiljø som sponsorer neste år, også. Nå planlegger gutta juletretenning i slutten på november. Vi gleder oss

Dugnad for et renere Sarpsborg

Bli med på dugnad for et renere Sarpsborg! I september vil Frivilligsentralene treffe dere ute på noen av våre flotte stier og friluftsområder og dele ut «Renere Sarpsborg»-posen.

Nytt prosjekt: Kom igjen!

Har du ledig tid på dagtid og har lyst til å treffe nye mennesker? Våre tilbud passer både for deg som kun ønsker å delta, og for deg som vil bidra med gjennomføring av aktivitetene. Vi ønsker kontakt med deg som vil være med å skape et godt og inkluderende miljø.

Oppstart innendørsaktiviteter

Endelig… Oscar Torp-salen i Skjeberg rådhus åpner igjen, og det betyr at vi kan starte opp innendørsaktiviteter, for første gang siden 11.mars. MEN: tilbudet vil være redusert. Vi må være forsiktige og følge smittevernreglene. Det er kun lov med 50 personer inne i salen. Les mer om hva som gjelder for september her:

Nyhet "Kom igjen!"

NYHET: Nå starter vi et tilbud til deg som vil ha en mer variert hverdag. «Kom igjen!» er et tilbud til dere mellom 30 og 60 år, som har ledig tid på dagtid og som kan tenke seg å gjøre noe sammen med andre. «Cafè Mandag» og gågruppa «Ut og gå» vil være faste aktiviteter. I tillegg vil vi skape nye og spennende aktiviteter sammen med dere. Vi skulle gjerne ha invitert deg personlig, men vi vet ikke helt hvem og hvor du er. Er du i målgruppa og kunne tenkt deg å bli med, så send en sms eller ring 91351976, du kan sende en mail til: post@sarpsborgost.frivilligsentral.no, eller du kan møte opp en torsdag kl 11.00 ved Skjeberg rådhus for å bli med på en gåtur. Vi har allerede hatt en test med gågruppa og hadde en hyggelig tur sammen med Ann Charlott og Lars. Kom igjen og bli med – vi har plass til deg også

2020 © Sarpsborg Øst frivilligsentral